Agenda Sint-Martinus

vormselkaartje

'Wij zijn jou niet vergeten … samen met jou kijken ook wij uit naar die onvergetelijke dag van jouw Vormsel’. Met deze woorden stuurde ik een kaartje vanuit de Pastorale Eenheid naar onze twaalfjarigen die normaal op zaterdag 2 mei het sacrament van het vormsel zouden ontvangen hebben. Alle vormelingen uit onze Pastorale Eenheid kregen zo’n kaartje via de catechesewerking. Zelf heb ik hierbij vermeld dat ze zich op 2 mei maar eens goed moesten laten verwennen. 2 mei was ook een dag om terug te denken aan de fijne momenten die ze beleefd hebben tijdens het voorbije catechesejaar: de bijeenkomsten, de fietstocht, het bezoekje aan een zieke of bejaarde, de actie voor Peter Gijs en vooral de vriendschap die ze met de andere vormelingen hebben ondervonden. Samen met de ouders en met het gezin kunnen ze sowieso nog steeds de foto’s bekijken van de verschillende activiteiten op deze website (klik hier).

In onze kerk brandt de kring 12-kaars speciaal voor de vormelingen tijdens de openingsuren op zaterdag en zondag tussen 10.00 u. tot 11.30 u. en dit als stille getuige dat we als parochiegemeenschap onze vormelingen niet vergeten.

Samen kijken we uit naar de dag waarop het vormsel zal kunnen plaatshebben.

Patricia, verantwoordelijke vormselcatechese Sint-Martinus

kontich sint martinus LR

Nieuws Sint-Martinus

27 juni 2020
Hervatten vieringen 2
Nieuws Sint-Martinus Jan Van Riet

Opnieuw vieringen in onze parochies

Alle foto's kan je hier vinden. Het is er eindelijk van gekomen… Na maanden vol ongeduld wachten mag er opnieuw gevierd worden in onze kerken. Hoewel… uitvaarten hebben in die periode altijd gekund in onze Kontichse parochies, maar dan wel met inachtneming…

Meimaand - Mariamaand

12 mei 2020 373
Meimaand Mariamaand
Wie sinds begin mei onze kerk bezoekt voor een stil gebed of een korte bezinning kan dit…

Free Joomla! template by Age Themes