Agenda Sint-Rita

secretariaat

Op het secretariaat achteraan in de kerk  kan men terecht voor o.a. aankoop van kaarsen, devotieartikelen en misintenties. Ook voor allerlei administratieve zaken zoals abonnement parochieblad , doop- of huwelijksaanvragen enz...                      De openingstijden zijn: Maandag-, woensdag- en donderdagnamiddag van 13 u tot 16 u.   Zaterdag van 10 u tot 16 u  ( wintertijd )  en zondag van 9 u tot 12 u  en van 13 u tot 16 u.  

Het is nog steeds verplicht om de handen te ontsmetten bij het binnenkomen en het dragen van een mondmasker, alsook de nodige afstand te houden. 

Buiten deze uren kan men altijd nog kaarsen aankopen in de gang van de sacristie, volg hiervoor de aanduiding "kaarsen".  Het is ook mogelijk om kaarsen te laten branden op bestelling  en vanop afstand. Doe uw  aanvraag met het speciale formulier, na ontvangst van de betaling laten wij uw bestelde kaars(en) branden op de aangevraagde datum.

Het aanvraagformulier vind je  HIER

140518 Octaafkerk 455 bewerkt 1 2

Nieuws Sint-Rita

23 augustus 2021
kaarten 3
Nieuws Sint-Rita St.Rita

KAARTEN

nu iedereen van onze doelgroep gevaccineerd is en de maatregelen versoepeld zijn hebben we beslist om vanaf 3 september met het nieuwe kaartseizoen van start te gaan. Zoals de traditie het wil starten wij steeds op de eerste vrijdag van september en dit om…

NOVEENKAARSEN 4 EURO

13 jan 2021 1928
kaarsen in gang sacr  2
Sinds het begin van de euro, januari 1999, verkochten de Paters Augustijnen de gewijde…

Free Joomla! template by Age Themes