Wat is Amivoca ?

Amivoca is een gemengd koor dat zowel religieuze als profane muziek brengt. Amivoca wil een vereniging zijn waar de leden graag naartoe komen en waar beter leren zingen en een goede koorklank voorop staan. Dit concept vindt men terug in onze naam: 'AMIcaal' en 'VOCAal'.

Het repertoire van Amivoca beperkt zich niet tot een bepaalde stijlperiode, maar bestrijkt de gehele muziekliteratuur. Het hedendaagse koorrepertoire wordt daarbij niet uit de weg gegaan. Zoekend naar 'nieuwe' muziek tracht het koor luisteraars en zangers te blijven boeien.

Sinds januari 2015 wordt het koor geleid door Elsi Spanoghe, een jong muzikaal talent met professionele opleiding in zang en koordirectie (zie http://www.elsispanoghe.be).

Zing je graag? Overweeg je om met ons mee te zingen? Kom dan eens vrijblijvend proeven van onze koorklank op een repetitie. Een seintje vooraf zouden we dan wel appreciëren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Repetities:

Elke woensdagavond van 19u45 tot 22u15.

Repetitielokaal:

Ontmoetingscentrum Pronkenborg, Pronkenbergstraat 1, Kontich Kazerne

Bestuur

Riet De Ridder, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cecile Kennes, bestuurslid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marina Leyssens, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winny Vercammen, bestuurslid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herman Van Winckel, ondervoorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Administratieve ondersteuning

Chris Peeters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Website:

www.amivoca.com

Andere websites:

www.koorenstem.be

www.elsispanoghe.be

Free Joomla! template by Age Themes